Oldalak, amiket ajánlok

Ezen az oldalon olyan linkeket igyekeztem összegyűjteni, melyek ilyen-olyan okból hasznosnak tartok megosztani másokkal:

Dr. Boldizsár Szabolcs állatorvos

Rövid időre visszatekintő, de tartalmas együttműködésünk alatt Szabolcs doktor meggyőzött arról, hogy igazán nehéz és kiélezett helyzetekben is biztosan számíthatok rá. Legutóbb konkrétan beauceronom életét köszönhettem gyors, szakszerű és magabiztos segítségének, amiért külön hálás vagyok neki.

http://www.hercegvet.hu/

Hozzáállása, elkötelezettsége példaértékű. Bátran ajánlom minden közelben lakó, de akár távolabbi állattartónak is!


PORTRÉK, KENNELBEMUTATÓ ÉS REFERENCIA FOTÓZÁS KIEMELKEDŐ MINŐSÉGBEN, MEGFIZETHETŐ ÁRAKON

Az alább linken Csákó Gábor barátom munkáihoz juthatsz. Gábor készítette 2010 júniusában megjelent dogos írásom (Német dog, a germán dogbáró) képanyagát, mely az újság számára szánt képek első átválogatásakor könnyeket csalt Balogh Erika tenyésztő szemébe, akinek állítása szerint még nem csináltak ilyen gyönyörű képeket kutyáiról.

http://indafoto.hu/charon24/dogs

Meleg szívvel ajánlom mindenkinek!


ROTTWEILER KLUB

Az a megtiszteltetés ért, hogy meghívást kaptam  Töreki Tibortól, az általa alapított és szerkesztett rotis közösségi honlapra, melyet örömmel és köszönettel elfogadtam.

Náluk minden a kutyáról, a rottweilerről szól. A rottweilerbarátok minden bizonnyal sok hasznos információt találnak majd ezen a oldalon egyik személyes kedvencemről, a “német nehéztüzérről”

http://rottweilerclub.network.hu/